HdVcomputers  Beurtschip 5 8447 CL Heerenveen  0513 - 683030

Home Nieuws Prijzen Folder Aanbiedingen Merken Contact& Route Reparatie Hotspot Back-up Gebruikt Bedrijfsprofiel Hosting Disclaimer
Nieuws  

HdVComputers Partner van goedkopedata recovery.

meer...

 

Windows 10 leverbaar op onze systemen. meer......

Vanaf 1 september 2014 heeft HdVComputers een servicepunt geopend in de regio Franeker.  meer......

 
Laptop accus's en telefoonbaterijen  
Bij HdVComputers in Heerenveen nu laptop accu's en telefoonbatterijen voor scherpe prijzen. Leverbaar voor nagenoeg alle laptops en telefoons.  meer......  
Ruim assortiment gebruikt  
Diverse modellen gebruikte laptops en pc's meer......  
Onze computer systemen  
   
   
 

HdVComputers Heerenveen    Uw partner in hard- en software

 

 

 

 

 

 

Hosting en Webdesign

Webdesign is een zeer belangrijk onderdeel zeker nu het haast een must is om als bedrijf zijnde een website te hebben. Zo bieden wij u frisse vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en een heldere functionaliteit. De mogelijkheden zijn divers en de techniek is het punt niet meer, die is er simpelweg. HdV Computers kan voor u een functionele website ontwerpen met een professionele vormgeving geheel naar uw wensen.

Stap 1 - De kennismaking:

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn bespreken we graag een eerste opzet om uit te vinden wat u wilt en hoe dat het beste bereikt kan worden. We denken niet alleen graag mee, maar zijn ook prima in staat ons te verplaatsen in uw doelgroep om zo het optimale resultaat te bereiken.

Stap 2 - Ontwerpplan:

Concept & vormgeving bepalen het uiterlijk van uw site, maar voor de onderliggende techniek hoeft niet steeds opnieuw het wiel uitgevonden te worden. We hebben voor allerhande functionaliteit een serie zeer handige modules ontwikkeld meer hierover bij stap 5 Onderhoud.

Stap 3 - Bouw:

Nadat er een concreet ontwerp is met een professionele vormgeving en geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Vergt de oplevering van een gemiddelde website zon twee tot vier weken. Uiteraard houden wij u tussentijds op de hoogte van de ontwikkeling van de website. Zodra de website gereed is publiceert HdV Computers deze op een testpagina. Zo kunt u de website bezoeken en kijken of deze voldoet aan uw wensen.

Stap 4 - Publicatie:

HdV Computers plaatst de ontwikkelde website op internet onder uw eigen domeinnaam. Wanneer u nog niet over een domein of hosting beschikt kunt u dit bij HdV Computers afnemen, zie Webhosting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestaande domein en/of hostingpakket naar HdV Computers te verhuizen.

Stap 5 - Onderhoud:

Als de website er eenmaal is, moet deze natuurlijk actueel blijven. Hiervoor hebben we sinds kort een aantal uitstekende oplossingen namelijk de zogehete CMS Beheersystemen.

Hosting

Ook uw domeinnaam en domeinruimte kunnen wij voor u regelen. Dit kan in combinatie met of zonder webruimte. 

Interesse? bel dan geheel vrijblijvend 0513-683030 of mail naar info@hdvcomputers.nl

 

 
 
 
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Copyright HdVComputers Heerenveen

HdVComputers. Opgericht door Henk de Vries